Pe 27-28 Februarie ne vedem la Mum Fair!

Da, dragelor! Primul nostru târg.
Sunt foarte entuziasmată dar și emoționată.

Ideea este că de-abia aștept să vă cunosc. Sper din suflet să veniți în număr cât mai mare, mai ales că la târg vor participa mai mulți expozanți cu produse naturale și handmade (detalii despre programul târgului găsiți mai jos sau pe pagina de Facebook a Mum Fair)

Târgul se va ține la Centrul ProMAMA, o casă cochetă și un loc deosebit, plin de voie bună, optimism, arome delicate de uleiuri esențiale, mâini pricepute și oameni speciali. Este locul meu de suflet și sunt cu atât mai încântată că aici voi expune prima oară hăinuțele noastre organico-drăguțe, în familie.

Am ales să particip la un astfel de eveniment pentru a compensa cumva faptul că nu avem un magazin “Brick and Stone” dar și pentru a vă oferi varianta de a vedea produsele, de a le atinge, de a le simți și de a trage singure concluziile 🙂 Plus că vreau să vă cunosc. Să vă ascult părerile, să ne sfătuim, să îmi spuneți ce așteptări aveți de la Bebe Ghi, să povestim despre cât de minunați sunt Ghiuții noștri…..
Bebe Ghi nu va vinde produse.

Deci, dragele mele, vă aștept cu maaare interes și deschidere. Pe foarte curând!

P.S. O să aducem și o parte din noua colecție! Să spunem că va fi o mini-lansare. Deci? V-am trezit interesul?

“Va asteptam cu inimile deschise la MUMFAIR, targ cu iubire si voie buna, ce va avea loc in data de 27 si 28 februarie la centrul ProMAMA, in strada Elena Caragiani, nr 20A. Intrarea este libera!
Am pregatit produse naturale si artizanale, cosmetice, remedii, uleuri esentiale, uleiuri presate la rece, paine organica si produse de brutarie, ceauri alese. Vom sarbatori 1 Martie cu martisoare speciale si bijuterii din pietre semipretioase, iar pentru cei mici vom avea hainute organice, jucarii facute manual si carti.
Si pentru ca ne place mancarea sanatoasa, pentru mici si mari vom imparti, gratis, dulciuri raw si vegane!
Aa, si workshopurile noastre sigur or sa va placa (si or sa va prinda bine ). Vom reveni cu informatii suplimentare despre fiecare din workshopuri in postarile viitoare:
1. Sambata ora 11.30 – Workshop de aroma terapie, sustinut de catre d-na Constanta Duduta, terapeut holistic la ProMAMA. La finalul workshopului, participatii vor castiga, prin tragere la sorti, un voucher in valoare de 50 RON de la VIVASAN.
2. Sambata ora 13.30 – Workshop Natural Make up, sustinut de Monica Dascalu, make-up artist la BMD Lifesityle.”

MUM Fair

Anda

One Response to “Pe 27-28 Februarie ne vedem la Mum Fair!”

Lasă un răspuns

Abonează-te la newsletter-ul Bebe Ghi