Rezoluție pentru 2016: go organic!

Ianuarie aduce cu sine o mare doză de melancolie în urma sărbătorilor de Crăciun și trezirea la realitate (cam înghețată). Pentru mulți dintre noi, începutul de an este momentul când ne stabilim scopurile și prioritățile pentru următoarele 365 zile.

Deși a trecut Revelionul și vine cam cu întârziere, eu îți propun totuși o rezoluție pentru 2016: începe din acest an să folosești produse organice și, pe cât posibil, provenite din comerț echitabil, fie că este vorba despre haine, alimente sau cosmetice.

De ce ai face asta? Uite aici un articol despre textile care eu zic că îți va contura în linii mari un răspuns.
Dar, pe scurt: fiecare dintre noi deține puterea schimbării prin alegerile făcute și exemplul propriu! Cumpărând organic ai grijă de tine, de natură, de alți oameni.

Există alternative dacă ai răbdare și dorință să le cauți. Îmi propun pe viitor să fac un research temeinic și să îți ofer soluții mai ales în ceea ce privește textilele organice pentru adulți.

Pentru copilul tău, Bebe Ghi este o variantă de hăinuțe altfel de la design și materiale până la modul de fabricare, respectul pentru mediu și oameni. Produsele noastre organico-drăguțe sunt un statement în sine.

Uite mai jos și 5 motive pentru care să alegi produsele organice:

final

Anda

Lasă un răspuns

Abonează-te la newsletter-ul Bebe Ghi