Câștigă unul dintre cele 2 vouchere în dar la aniversarea Bebe Ghi

Pe 13 Octombrie, Bebe Ghi împlinește un anișor de când și-a deschis porțile virtuale cu toată determinarea, încrederea și minunățiile de hăinuțe. O să povestesc mai multe despre acest an într-un alt articol, în ideea că sunt printre voi persoane interesate de cum a evoluat acest proiect, atât emoțional cât și financiar.

Acum vreau să îți spun ție, mămică îndrăgostită de Bebe Ghi și care ne ești clientă, că pentru tine am pregătit un dar.

Am decis ca pe 13 Octombrie să oferim două vouchere în valoare de 100 ron fiecare.

Cum se va întâmpla și ce trebuie făcut? Simplu!

 1. Trebuie să fi cumpărat sau să cumperi de la noi cel puțin 1 produs (până pe 12 Octombrie 2016).
  *Se vor lua în calcul pentru tragerea la sorți pentru primul voucher comentariile postate între 13.10.2015-09.09.2016 iar pentru cel de-al doilea cele postate între 10.09.2016-12.10.2016.
 2. Lasă un review (recenzie) la produsul/produsele la care dorești (cu bune și cu rele, important este să ajungă la noi și la alte mămici informații argumentate și corecte).
  * Fiecare comentariu reprezintă o șansă în plus de câștig. Spre exemplu, dacă lași 8 comentarii ai 8 șanse de a câștiga.untitled
 3. Fiecare comentariu se înregistrează în softul nostru cu dată, oră și minut. Comentariile vor primi numere în ordinea în care au fost înregistrate.untitled1
 4. Pe 13 Octombrie 2016 vom avea 2 trageri la sorți. Una pentru comentariile înregistrate până pe 09.09.2016 și alta pentru cele postate între 10.09-12.10 2016. Vom folosi random.org pentru a decide câștigătoarele (afișează aleator un număr dintr-un interval definit. De exemplu, între 1 și 100).
 5. Vom anunța câștigătoarele pe 13 Octombrie pe pagina de Facebook și prin newsletter. 

Și gata! Atât de simplu.
Am tot stat și m-am tot gândit cum să procedez ca să fie corect și pentru clientele care au comentat înainte de a face publică intenția de acordare a voucherelor și aceasta a fost soluția pe care am găsit-o. Comentariile sunt validate de mine (în sensul că știu sigur că cine a comentat chiar a achiziționat și implicit și cunoaște produsul respectiv). Există și mămici care au cumpărat produse de la FRUGI care nu sunt la noi în magazin. În acest caz, ele pot comenta la produsele din aceeași categorie (de exemplu bluzitele cu aplicație și cu guler-plic sunt la fel ca și croială și calitate, diferă numai culoarea și aplicația) și pot specifica că au cumpărat un alt imprimeu decât cele de pe site.
Câștigătoarele vor putea folosi voucherul respectiv la următoarea comandă (suma de 100 ron se va scădea din valoarea totală), fără limită de dată și fără vreo restricție.

Dacă ai vreo întrebare legată de concurs, te rog să îmi transmiți. Sau alte sugestii. I am all ears 🙂

P.S. Pregătim și alte surprize pentru 13 Octombrie!

Anda

2 Responses to “Câștigă unul dintre cele 2 vouchere în dar la aniversarea Bebe Ghi”

 1. Dana

  Produsele voastre sunt o poveste si un rasfat pentru copii. Cu drag si incredere, la cat mai multi ani!

Lasă un răspuns

Abonează-te la newsletter-ul Bebe Ghi