Despre noi


Povestea Bebe Ghi începe cu puțin timp în urmă, într-o zi de vară până-n seară, după venirea pe lume a lui bebe David.
Mami și tati, ca toți părinții, din dorința de a îi oferi puiului tot ce este mai sănătos, natural și lipsit de riscuri, au descoperit pe site-uri de peste mări și țări hăinuțe și cosmetice organice.


Dar, căutând și pe meleaguri neaoșe produse similare, mare le-a fost mirarea când au constatat că nu prea au ce și de unde alege.
Și atunci le-a venit ideea: dacă ar înființa un magazin online care să le ofere părinților și copiilor alternative organice privind garderoba și cosmeticele micuților?


Si nu numai atât: vor fi hăinuțe colorate, vesele, cu un design modern, practice și lucrate cu cea mai mare atenție la detaliu. „Daaaa!!!” și-au spus încrezători.
Și au început căutările.
Luni de documentare și identificare a producătorilor de profil, sute de emailuri, o mulțime de mostre verificate…..

Mami și tati au decis că este important nu numai să „îmbrace” și „cosmetizeze” puiul „organic”, ci și să aibă grijă de natură și de oamenii care produc aceste minunații. Deci, fără chimicale, fără risipă de apă, fără exploatarea naturii și a oamenilor cu singurul scop de a câștiga.


Astfel, au ales parteneri ce folosesc bumbac organic provenit din comerț echitabil – Fair Trade – și care dețin certificarea GOTS (Global Organic Textile Standards). Pentru cosmetice, multe dintre ele sunt certificate de Soil Association.
Iar livrarea în București s-au gândit să o facă cu bicicleta.


Așadar, viitorul sună bine iar traficul nu va fi și mai aglomerat.
Toate ca toate, dar rămânea o problema: cum să numească acest colțișor de rai virtual? Soluția a venit chiar de la David: primul sunet mai serios pe care l-a scos a fost Ghiiiii….. De aici i s-a și tras porecla de Ghiutz-ul. Și o poartă și în ziua de astăzi.

Acum, că toate au fost puse la punct, bebe David, mami și tati s-au suit pe bicicletă cu toata încrederea, convingerea și speranța într-o viată mai verde și au pornit către tine.


Iar planurile nu se opresc aici! Cei trei iau foarte în serios misiunea de a face lucruri frumoase, corecte, transparente, vesele și de a reinvesti zâmbetul tău pentru ca povestea să meargă mai departe.


Și-am încălecat pe-o sa și v-am spus povestea așa.

Abonează-te la newsletter-ul Bebe Ghi