Ce spun mamele despre noi – Bebe Ghi prin ochii Teei Vasilescu

În luna Decembrie am avut bucuria de a începe, cu ajutorul unui om special pentru mine, un proiect de informare despre Bebe Ghi “altfel” – zic eu.

Pentru că Bebe Ghi este nou pe piața de online commerce din România și pentru că îți oferim produse diferite la prețuri justificat mai mari decât alți retaileri, este firesc ca tu să ai nevoie de timp și informații suplimentare pentru a înțelege beneficiile acestor hăinuțe și a cumpăra cu încredere.

În lipsa unui magazin “Brick and stone”, am încercat să descriu produsele în cuvinte frumoase dar să transmit informații reale și relevante. Am folosit fotografii care sper că te-au încântat și te-au ajutat să le apreciezi critic. Am creat acest blog pentru a te informa cât mai corect despre domeniul textilelor organice, despre ideile pe care le am, despre promoții, despre comerț echitabil, despre cât de importante sunt alegerile pe care tu le faci în calitate de cumpărător și cum realmente împreună putem schimba lumea. Și pentru a începe dezbateri și a învăța de la tine, dacă esți dispus(ă) să îmi spui ceea ce crezi.
Am pus la dispoziția ta posibilitatea de a îți expune opinia despre produsele achiziționate de la noi prin review-uri pe care le poti lăsa pe website sau postări pe pagina noastră de Facebook. Astfel, experienta ta va fi cunoscută și de ceilalți și mă vei ajuta să încerc să fac din Bebe Ghi ceea ce îți dorești.

Pe lângă toate acestea, m-am gândit că ar fi interesant să ajungă la tine feedback-ul detaliat și sincer (favorabil sau mai puțin favorabil) al unor mame care și-au îmbrăcat Ghiuții cu hăinuțele noastre. Sunt, înainte de toate, mame ca mine și ca tine, persoane pentru care copilul lor este cel mai important. Sunt oameni documentați, critici, cu bugete medii, ce au criterii bine definite pentru a face o achiziție. Dar aprecierile le vei face tu.

Astăzi, Tea și-a așternut părerea despre Bebe Ghi într-un articol pe blogul propriu, un articol care pe mine m-a emoționat și bucurat. Este o experiență nouă  să mă descopăr prin ochii altcuiva, să văd cum îmi este perceput proiectul. Te invit și pe tine să parcurgi gândurile Teei citind linkul de mai jos. Ce zici?

http://teavasilescu.ro/primul-meu-antreprenor-p/

Anda

Lasă un răspuns

Abonează-te la newsletter-ul Bebe Ghi