O propunere de vacanță “altfel” – evadare în natură

Pentru că tuturor ne place să călătorim și pentru că se apropie vacanțele de sărbători, am o propunere inedita pentru tine, iubitor al naturii. Desigur, acum ar fi cam din scurt dar, cine știe?!

Forest Holidays este furnizor de servicii de turism britanic care oferă vacanțe aparte și prietenoase cu mediul, străduindu-se să reducă emisiile de carbon și să scoată omul modern, sufocat de tehnologie și aglomerație, din haosul citadin.

Și ce iti propune? Este vorba despre cabane construite din materiale naturale, eficiente energetic și care oferă tot confortul unui hotel cu multe stele. Diferența față de o locație covențională o fac nu numai cele prezentate anterior ci, mai ales, amplasarea cabanelor: în mijlocul pădurii, în diverse locații din Scoția sau Marea Britanie. Fabulos, nu-i așa?

La ce să te astepți de la o astfel de vacanță? Forest Holidays poate fi orice îți doresti. Oamenii activi s-ar putea bucura de mersul cu bicicleta sau drumeții pe poteci rar umblate. Familiile cu copii pot alege să participe la instructaj despre cum supraviețuim în pădure sau despre flora și fauna specifică. Cuplurile pot opta pentru a-și petrece mai mult timp în cabană, în fata șemineului, în cada cu hidromasaj sau, pur și simplu, privind pădurea prin geamurile imense.

În ansamblu, te vei simți energizat și odihnit în urma timpului petrecut departe de mașini și agitație, dar și mai apropiat și reconectat la cei dragi într-un mod în care viața modernă nu ne permite.

Iarna este un moment aparte pentru a petrece o vacanță în mijlocul pădurii: pădurea are un ritm odihnitor iar majoritatea animalelor hibernează.  Te poți deconecta făcând plimbări prin zăpadă înghețată și admirând peisajul de poveste. Înapoi în cabană, o să te încălzești imediat în fata șemineului sau făcând o baie caldă. Fiecare locație Forest Holidays pune la dispoziția turiștilor o varietate de activități ce pot fi rezervate, de la călărie până la canoe.

Așadar, Forest Holidays contribuie la ocrotirea naturii în primul rând prin faptul că aduce oamenii în pădure  și îi învață cum poate să contribuie fiecare dintre noi la păstrarea mediului înconjurător și cât de important este să lăsăm generațiilor următoare o planetă sănătoasă. În al doilea rând, toate construcțiile au impact minim asupra pădurii, sunt eficiente energetic și aproape toate locațiile au obținut Green Tourism Local Award de la autorități.
Nu în ultimul rând, prin atragerea de turiști se asigură și dezvoltarea afacerilor mici din zonele respective, business-uri cu produse locale de o calitate deosebită.

Deci, relaxeaza-te și deconecteaza-te sau explorează!  Afla lucruri noi despre pădure și revino în cabană, unde ai tot confortul. Evadarea perfecta pentru un călător responsabil! Sigur ne vedem acolo după ce vezi video-ul din link 🙂

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/embed/NGi0ZcVnGL8?rel=0&autoplay=1&modestbranding=1&theme=light&?iframe=true&width=640&height=360″ width=”400″ height=”260″][su_youtube url=”https://www.youtube.com/embed/NGi0ZcVnGL8?rel=0&autoplay=1&modestbranding=1&theme=light&?iframe=true&width=640&height=360″][/su_youtube]

Anda

Lasă un răspuns

Abonează-te la newsletter-ul Bebe Ghi