Disciplină fără dramă

Da, mă preocupă subiectul deoarece am un Ghiuț în vârstă de 1 an și 8 luni și sunt multe aspecte ce țin de emoțiile și comportamentul lui sau al meu și de relația noastră pe care aș vrea să le înțeleg și să fiu capabilă să le gestionez altfel.

Și, recunosc, nu reușesc să îmi fac suficient timp pentru a citi sau a mă documenta atât cât aș vrea. Așa că de multe ori reacționez aiurea și îmi pare rău că am ridicat tonul sau nu am avut destulă răbdare. Sigur, tuturor ni se întâmplă asta și cred că este inevitabil, oricât de cunoscători am fi sau oricâtă experiență am avea. Totuși, am convingerea că aceste “multe” s-ar putea transforma în “mai puține” dacă am acționa și am găsi acel timp ACUM și nu peste 6 luni când situația va fi alta.

Așadar, când am aflat despre această conferință am fost foarte încântată însă am avut și o reacție de reținere regăsind cuvântul “disciplină’ în titlu. Curiozitatea m-a împins să vizitez și wesite-ul Mindsight România , organizatorii evenimentului, și să citesc mai multe despre speaker, Dr.Tina Payne Bryson, co-autor a 2 cărți alături de Dan Siegel (wow!) și despre structura și informația ce va fi prezentată în cadrul seminariilor. Și în mod clar voi fi acolo, fiindcă ceea ce am regăsit în materialele de prezentare este ceea ce îmi doresc pentru copilul meu.

Așadar, deoarece Bebe Ghi Organic nu este numai despre a cumpăra ci este despre Ghiuți, copilărie, povești, educație, onestitate, responsabilitate și valori, am devenit parteneri media ai evenimentului și avem un 10% reducere la înscrierea la conferința “Disciplină fără dramă” din 2 aprilie 2016, Crowne Plaza București, pentru cei din comunitatea Bebe Ghi. Menționează în formularul de înscriere numele Bebe Ghi în tabul “Mesaj” și…..ai făcut un pas important pentru tine, pentru puiul tău și pentru relația voastră.

Ne vedem acolo!

P.S. Te invit să vizionezi filmulețul de mai jos pentru a avea o imagine cât mai clară privind subiectul 🙂

 

Anda

Lasă un răspuns

Abonează-te la newsletter-ul Bebe Ghi