Povestea colecțiilor la Bebe Ghi

Povestea colecțiilor în fashion a devenit destul de tumultoasă în ultimii ani. Poate ai observat dar lucrurile nu mai sunt delimitate, ca “pe vremuri”, în 2: primăvară-vară și toamnă-iarnă. Acum apar modele noi săptămânal. Ce să spun, cauza poate o cunoști sau o intuiești: mentalitatea consumistă, lăcomia brandurilor și costurile extrem de mici de producție (detalii într-un alt articol: Costul real al bluzei tale).

La Bebe Ghi însă lucrurile stau așa: toți furnizorii noștri au 2 colecții pe an, clasicele primăvară-vară și toamnă-iarnă. Unii pun la dispoziția noastră, retailerii, toate produsele dintr-o colecție de-odată, alții au mai multe “drops” pentru aceeași colecție. De aceea, modelele vin în mai multe etape. Fiecare colecție are o poveste și o sursă de inspirație care dă selecția de imprimeuri. Oricum, sunt minunate toate, fără excepție!

Diferențele între hăinuțele din colecții diferite sunt mai ales de imprimeu (culori și personaje) și grosimea materialelor. De asemenea, există anumite croieli sau categorii de produse care apar numai într-o colecție sau alta. Dar multe dintre hăinuțe merg foarte bine atât primăvara cât și vara sau în prima parte a toamnei. Sau atât iarna cât și primăvara devreme sau toamna târzie.
Apropierea ca și grosime a produselor din colecții diferite există deoarece se merge tot mai mult pe ideea de îmbrăcăminte “în straturi”, care cumva ameliorează nevoia de a schimba complet garderoba de la un sezon la altul. Deci, rațiuni economice. Plus cele practice: este mult mai comod să ai un tricou și peste el o bluză pe care o poți scoate dacă îți este cald (sau invers), decât să porți o singură bluză groasă. Iar principiul este cu atât mai valabil cu cât vorbim despre copii.

Așadar, atunci când ne vizitezi websiteul te invit să arunci o privire și la produsele care nu corespund anotimpului actual deoarece s-ar putea să găsești imprimeul sau croiala pe care o cauți în colecția cealaltă. Dacă ai dubii privind grosimea materialului sau alte nelamuriri, cel mai bine mă suni.

Momentan ne aflăm fix între colecții. În ultimele 2 luni am avut un calendar dinamic de reduceri de care a profitat multă lume și avem tot mai mulți bebei organico-drăguți. Nici acum nu este momentul pierdut: sunt la lichidare de stoc câteva produse delicioase. Dacă găsești mărimea potrivită pentru Ghiuța/ul tău, profită! Sunt cele mai mici prețuri pe care le pot oferi. La Bebe Ghi nu ai să vezi reduceri de 50% pentru că nu avem astfel de adaosuri și, deci, nu aș avea cum să susțin o astfel de campanie.

Și, top secret :): la finalul săptămânii ce urmează preconizez lansarea primei părți a colecției primăvară-vară! Și sunt adorabile. Și până la sfârșitul lunii aprilie sau chiar început de mai, estimez că o să tot “completez” colecția.

Așadar, surprize multe și plăcute am pentru tine. Stay tuned!

True-Religion-Spring-Summer-2013-For-Kids-4

Anda

Lasă un răspuns

Abonează-te la newsletter-ul Bebe Ghi