Din nou la muncă? Frig? Uite și o veste bună: Bebe Ghi începe sezonul reducerilor!

Da, a început luna Ianurie. Dacă până la sârșit de an este ok să fie frig și să ningă, după această dată aș prefera să vină brusc vremea bună. Dar nu! De-abia acum începe gerul și ninsoarea. Ianuarie, Februarie, poate și puțin din Martie….

Așa că am discutat cu Ghiuțul și împreună am stabilit că trebuie să facem ceva ca să aducem și noi un mic zâmbet pe buzele tale, iubitoare de hăinuțe organico-drăguțe. Desigur, dacă esți și tu meteo-influențabilă.

Și uite ce îți propunem: un calendar supriză de reduceri! Săptămânal, alte produse vor avea prețuri organico-micuțe. Nu îți spun care și cum pentru că stric surpriza, așa că ar fi bine să ne urmărești pe pagina de Facebook sau să te uiți la secțiunea Reduceri de pe website. Desigur, toate acestea în limita stocului disponibil. Care, apropos, este și el mic-pitic.

De asemenea, dacă îl ajuți pe Ghiuț să aleagă colecția primăvară-vară 2016 accesând linkul de aici (până la 15.01.2016), primești și un cod personalizat de 10% reducere. Îl poți folosi la următoarea ta comandă, dar nu mai târziu de 29.02.2016. Atenție însă: cei 10% nu se aplică produselor ce au deja preț promoțional.

Și, nu în ultimul rând: primele comenzi plasate în luna Ianuarie și care au valoare mai mare de 250 Ron, vor ajunge la tine însoțite de un cadou pentru puiul tău. Și aici avem un stoc mic-micuț și, deși ne-am dori să bucurăm cât mai mulți Ghiuți, suntem nevoiți să mergem pe principiul primul venit – primul servit.

Așadar, dacă îți plac produsele Bebe Ghi, te invit să profiți de tot ce ți-am pregătit și să îți îmbraci puiul organic și responsabil. Îți spun din suflet și pe cuvânt de onoare că hăinuțele sunt și mai frumoase în realitate! Cât despre calitate…ce să mai? De poveste. Așa spun mămicile care au cumpărat de la noi. Și aștept și sper să o spui și tu.

Zile cu soare în suflet și nu numai îți doresc!

Anda

Lasă un răspuns

Abonează-te la newsletter-ul Bebe Ghi