Confidențialitate

Confidențialitate

Bebe GHI este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul —-.

Informațiile de orice natură furnizate de către Utilizator/Cumpărător/Client Vânzătorului, vor rămâne în proprietatea Vânzătorului.

Prin transmiterea de informații sau materiale prin intermediul acestui site, oferiți Vânzătorului acces nerestricționat la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afișa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informații.

În conformitate cu cerințele Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Bebe Ghi are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale ale Utilizatorilor.

Scopul colectării datelor este informarea Cumpărătorilor/Clienților săi privind situația Contului lor, evoluția și starea Comenzilor, evaluarea Produselor oferite, disponibilitatea pe stoc a produselor de interes, comunicarea promoțiilor și concursurilor organizate de Bebe Ghi, de promovare a Produselor, de marketing, de statistică, etc. și numai cu acordul prealabil al Utilizatorilor/Cumpărătorilor/Clienților.

Furnizarea datelor personale către www.bebeghi.ro nu implică obligativitate din partea utilizatorilor, iar aceștia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanțe și pot solicita în mod gratuit ștergerea acestora din baza de date.

Dacă doriți să primiți informații despre produsele sau promoțiile oferite de www.bebeghi.ro, vă rugăm să introduceți adresa de e-mail la rubrica: Newsletter Înscrie-te!

Abonează-te la newsletter-ul Bebe Ghi