Nouă ne pasă!

Ne pasă!     Ne pasă de binele copiilor noștri și ai voștri, ne pasă de sănătatea planetei pe care o populăm și care ne este casă, de natură și animale, de cei care muncesc pentru ceea ce noi ne permitem să cumpărăm. Și suntem convinși că stă în puterea noastră și a voastră să schimbăm ceva. În jurul acestui crez am dezvoltat Bebe Ghi.


Livrăm cu bicicleta în București

Am decis să optăm pentru această variantă de a vă expedia cumpărăturile pentru că este super-rapidă (în maxim 4 ore de la preluarea coletului de la noi acesta ajunge la voi), la fel de sigură și profesionistă. Așa eliberăm traficul, reducem emisiile de carbon și încurajăm activitatea fizică. Și colaborăm cu niște oameni pasionați de ceea ce fac, ca și noi Sinapseria.


Folosim minimul necesar de hârtie


Tocmai de aceea nu veți primi facturi peste facturi în colete, ci le puteți accesa în format electronic. Dacă totuși trebuie să imprimăm, o facem pe hârtie reciclată. Deși pare puțin, gândiți-vă ce ar însemna dacă tot mai mulți operatori economici sau companii ar conștientiza și ar lua măsuri privind risipa de hârtie. Think local, act global!

 

Cele mai bune produse

Furnizorii noștri au fost selectați din multe variante iar produsele sunt de o calitate deosebită. De la materiale la finisaje, de la modul de vopsire la imprimeuri, de la ergonomie la utilitate. Certificările internaționale sperăm să fie încă un element care să vă asigure că ați făcut cea mai bună alegere.

 

Apreciem feedback-ul

Așteptăm cu mare interes părerile și sugestiile voastre privind posibilitățile de îmbunătățire ale gamei de produse sau experienței de cumpărare. Și orice altă idee aveți, la contact@bebeghi.ro va fi cineva care va aprecia efortul depus pentru a ne scrie. Numai cu ajutorul vostru putem evolua.


Vrem să vă facem să zâmbiți

De la culori vesele la hăinuțe cu denumiri haioase și descrieri amuzante. De la imprimeuri la aplicații drăgălașe. De la idei trăsnite la satisfacția unei achiziții deosebite. Toate acestea ne dorim să vă introducă și mai mult în lumea copilăriei și să vă bucure mintea și sufletul. Dacă vă place ceea ce ați experimentat și cumpărat și reveniți, ne veți ajuta să mergem înainte și să facem ceea ce ne-am propus. Și cu siguranță nu vom uita să reinvestim zâmbetul vostru.

Abonează-te la newsletter-ul Bebe Ghi