Despre colecția Toamnă-Iarnă ’15-’16

Colecția Toamnă-Iarnă ’15-‘16

 

“Life is sweet” – by Little Green Radicals

Producătorul englez vine cu o propunere aparte ca temă de inspirație a deosebitei colecții toamnă-iarnă pentru bebeluși și copii: basmele fraților Grimm. Magia poveștilor nemuritoare aduc și astăzi bucurie pe chipurile micuților din toată lumea. Josie, designerul Radical, a transpus farmecul istorioarelor într-un mod rafinat. Astfel, regăsim teme din cunoscutele și îndrăgitele Hansel și Gretel sau Scufița Roșie, redate într-o manieră originală.
Paleta de culori este una sofisticată și deloc comună: amurg roz, albastrul apelor adânci, nuanțele câmpiei înverzite sau cafeniu delicat. Imprimeurile sunt unice și te vor purta pe tine și pe puiul tău într-o călătorie extraordinară prin păduri și codrii fermecați, sate adormite, căsuța cu dulciurile bunicuței sau coliviile păsărilor de aur.
Pui de bufniță, jderi curajoși, luna, norișori, acadele și alte bunătăți populează această lume fantastică.
Este, într-adevăr, o colecție care ne reamintește tuturor că viața este frumoasă!

Vezi colecția

 

“A fairy tale world: circus story” – by Sense Organics


Sense Organics propune pentru sezonul rece ’15-’16 o colecție inspirată din lumea circului dar și din curtea bunicilor.
Culorile utilizate sunt puternice, contrastante: nuanțe de turcoaz, portocaliu, roșu, lila, mov sau albastru pudrat se împletesc pentru a scoate în evidență un arici somnoros sau o balerină grațioasă. Elefanții, leii, focile, acrobații puternici sau vrăbiuțele delicate completează imaginea festivă și poartă mintea departe de vremea mohorâtă de afară.
Producătorul german vine și cu un element inedit: produse cu două fețe, ce oferă multiple variante de asortare și care te vor scăpa din situațiile delicate.
Liniile utilizate sunt clasice, de bun gust iar hăinuțele din colecția de față se potrivesc de minune atât la grădiniță cât și în parc, la bunici, la teatru sau la un pahar cu lapte pe terasa Bebe Ghi.

Vezi colecția

 

Abonează-te la newsletter-ul Bebe Ghi