Branduri


Cel mai nou membru al familie Bebe Ghi, “loud and proud” este un brand de origine germană, ce produce hăinuțe din bumbac 100% organic pentru bebeluși și copii. Toate hăinuțele sunt realizate în Europa, în țări precum Germania, Ungaria sau Portugalia. Este foarte apreciat și căutat pentru calitatea foarte bună, prețurile accesibile și modelele haioase cu imprimeuri amuzante cu reni, veverițe, arici, păsări sau maimuțe.  Toate hăinuțele sunt certificate GOTS. Brandul se găsește exclusiv în România prin Bebe Ghi Organic.

 

 

FRUGI înseamnă “fructele pământului” în limba latină. Povestea super-cunoscutului brand de origine britanică a început în 2004 când Lucy și Kurt (fondatorii) au avut primul copil: pe Tom. Din nevoia de a îmbrăca puiul cu haine potrivite scutecelor de pânză, au ajuns să croiască primele modele. Lucrurile au mers excelent de atunci iar acum sunt o prezență mondială, căutată și apreciată de mămici, ghiuți dar și de competiție. Hăinuțele sunt confecționate din bumbac 100% organic, certificate GOTS și Soil Association. Culorile, modelele și imprimeurile sunt extraordinare iar calitatea de necontestat.
În acest moment suntem importator unic în România pentru Frugi, deși este posibil să mai găsiți produse din colecțiile lor trecute la diverse magazine online.

 

 

Little Green Radicals sunt un brand de excepție de origine britanică. Hăinuțele lor sunt super-premium (dacă putem spune așa), confecționate din bumbac 100% organic, provenit din Fairtrade și certificate GOTS. Au și o gamă restrânsă de cosmetice organice la fel de speciale ca și hăinuțele (o parte distinse cu certificarea Soil Association, standardul de aur în industrie).
De la calitate, croieli și modele până la imprimeuri și culori, totul este deosebit la aceste hăinuțe. Sunt realizate în India, de o echipă de oameni minunați și distribuite în toată lumea.
Cosmeticele sunt făcute manual, într-o fermă din Dorset, UK.
Noi și mămicile care au cumpărat LRG spunem că veți fi încântate de achiziția făcută iar ghiuța/ul admirat/ă.
Bebe Ghi este cel mai mare importator din România al minunățiilor Radicale, cu cele mai bune prețuri. Produse din colecțiile vechi și într-o varietate redusă puteți găsi și în alte magazine online din țară.

 

 

Brand german foarte căutat și cunoscut în Europa, Sense Organics are vechime și tradiție în fabricarea hăinuțelor pentru bebeluși și copii. Produsele sunt confecționate din bumbac 100% organic, provenit din Fairtrade și certificate GOTS. Imprimeurile și culorile sunt deosebite, atenția la detalii de remarcat iar prețurile mai mult decât accesibile.
Bebe Ghi este unic importator și distribuitor în România al produselor Sense Organics.

Abonează-te la newsletter-ul Bebe Ghi