loading
Livrare gratuită
La comenzile de peste 250 RON!
Livrare expres în București
Cu bicicleta, la tine cel târziu a doua zi!
Nu îi vin? Nu îți plac? Nici o grijă!
30 zile lucratoare timp de returnare

Acasă – OLD

HĂINUȚE ORGANICE

Te invităm să descoperi selecția noastră de hăinuțe pentru Ghiuți și Ghiuțe, certificate GOTS și confecționate exclusiv din bumbac organic, provenit din Comerț Echitabil. Intră în lumea de poveste Bebe Ghi!

 

COLECȚIA TOAMNĂ-IARNĂ
’15-‘16

Pe scurt: adorabilă! Având ca inspirație poveștile fraților Grimm, lumea circului și pe cea a animalelor, selecția noastră pentru anotimpul rece satisface copii, mămici, tătici și bunici deopotrivă. Descoperă istoria.

 

COSMETICE ORGANICE

Arome, texturi, o desfătare pentru trup și minte! Acestea sunt produsele pe care ți le propunem: sigure, organice și certificate de Soil Association. Aruncă o privire și spune-ne ce crezi.

 

NOUĂ NE PASĂ!

Fiindcă suntem ceea ce spunem, facem, purtăm, noi vrem să dovedim că se poate și altfel: cu grijă și respect pentru oameni și natură. Citește mai departe ca să vezi în ce credem și ce promovăm. Și, cine știe, poate gândim la fel 🙂

 

ORGANIC & FAIR TRADE

Concepte relativ noi pe piața din România, care țin de un mod de viață și un crez. Încercăm să detaliem semnificația lor iar tu decizi dacă rezonezi.

 

PROMO!

Și, pentru că ne place voia-bună și ținuta relaxată, sărbătorim lansarea Bebe Ghi cu prețuri promoționale la produse selectate. Atenție: stocuri limitate! Așadar, dacă îți place ce ți-am pregătit, te invităm să te grăbești.

 

Abonează-te la newsletter-ul Bebe Ghi